GALERI

Dr. Manolis Dermitzakis - Neurolog

Doktor i Departamentit të Mjekësisë, A.U.Th. Ritrajnuar në Godeshohe, Gjermani.

top view of young woman looking at camera while suffering from headache
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video

Telefoni kontaktues: (+30) 2310 923 883

Klinika jonë është e hapur paradite - pasdite gjatë ditëve të javës VETËM me termin dhe ekziston mundësia e takimit me Skype. Adresa jonë është Dim. Tsiapanou 36-38 në katin e 1-të në Toumpa Selanik dhe ka akses për A.M.E.A.

Na kontaktoni

E drejta e autorit © 2020-2022 nga StrattonOakland
Pritur nga StrattonOakland

Kjo faqe interneti përdor biskota për t'u siguruar që keni përvojën më të mirë në faqen tonë të internetit.

Klinika jonë është e hapur paradite-pasdite gjatë ditëve të javës VETËM me termin dhe ndodhet në Toumpa Selanik në Dim. Tsiapanou 36-38 në katin e 1-rë.