ZYRA E MJEKUT

Dr. Manolis Dermitzakis - Neurolog

Doktor i Departamentit të Mjekësisë, A.U.Th. Ritrajnuar në Godeshohe, Gjermani.

Shërbimet

Trajtime të specializuara nga neurologu Manolis Dermitzakis

Orët e operacionit

Çdo ditë mëngjes - pasdite Me takim

SARS-COV-2

Informacion në lidhje me takimin tuaj
në mes të një pandemie.

Përditësim i rëndësishëm…

Kjo faqe interneti përdor biskota për t'u siguruar që keni përvojën më të mirë në faqen tonë të internetit.

SARS-COV-2

Për klinikë zbatohen masat në lidhje me koronavirusin SARS-CoV-2 (COVID-19). Prandaj:

  •  Vizita në zyrë bëhet VETËM me një takim paraprak telefonik, edhe nëse është një rishikim, rezultate testimi ose recetë.
  • Ju lutemi të arrini SAKTËSisht në orën e caktuar të takimit.
  •  Duhet të vijë VETËM personi që do të ekzaminohet pa SHOQATA (përveç rastit kur ka nevojë absolute si problem lëvizshmërie ose demencë).
  •  Frekuentimi bëhet me MASKË, e cila duhet të mbulojë edhe hundën
  •  Midis takimeve, dhoma e ekzaminimit ajroset për 5 minuta.

Përditësim i rëndësishëm…

Klinika jonë është e hapur paradite-pasdite gjatë ditëve të javës VETËM me termin dhe ndodhet në Toumpa Selanik në Dim. Tsiapanou 36-38 në katin e 1-rë.

Emri i plotë *
email *
Mesazh