ГАЛЕРИЈА

Др. Манолис Дермицакис - невролог

Доктор на катедрата за медицина, А.У.Т. Преквалификуван во Годешохе, Германија.

top view of young woman looking at camera while suffering from headache
Пушти видео
Пушти видео
Пушти видео
Пушти видео
Пушти видео
Пушти видео
Пушти видео
Пушти видео
Пушти видео
Пушти видео
Пушти видео
Пушти видео

Телефон за контакт: (+30) 2310 923 883

Нашата Клиника работи наутро - попладне во работните денови САМО со закажување и постои можност за закажување преку Skype. Нашата адреса е Дим. Цијапану 36-38 на 1 кат во Тумпа Солун и има пристап за А.М.Е.А.

Контактирајте не

Авторски права © 2020-2022 од Стратон Оукленд
Хостиран од страна Стратон Оукленд

Оваа веб-локација користи колачиња за да се осигураме дека го имате најдоброто искуство на нашата веб-страница.

Нашата клиника работи наутро-попладне во работните денови САМО со закажување и се наоѓа во Тумпа Солун на Дим. Цијапану 36-38 на 1 кат.

Целосно име *
е-пошта *
Порака