TRAJTIMI I INCIDENTEVE KRONIKE NEUROLOGJIKE

Dr. Manolis Dermitzakis - Neurolog

Doktor i Departamentit të Mjekësisë, A.U.Th. Ritrajnuar në Godeshohe, Gjermani.

TRAJTIMI I INCIDENTEVE KRONIKE NEUROLOGJIKE

Në rastet kronike, pas diagnozës fillestare dhe njëkohësisht me trajtimin, ne ofrojmë mbështetje dhe udhëzime si për pacientin ashtu edhe për kujdestarët e tij, me qëllim të vetëkujdesit ndaj pacientit dhe përmirësimit të cilësisë së jetës për të dhe mjedisin e tij.

QENDRONI TË INFORMUAR

– Na ndiqni në rrjetet sociale që të mësoni të parët lajmet që ju shqetësojnë –

Kjo faqe interneti përdor biskota për t'u siguruar që keni përvojën më të mirë në faqen tonë të internetit.

Klinika jonë është e hapur paradite-pasdite gjatë ditëve të javës VETËM me termin dhe ndodhet në Toumpa Selanik në Dim. Tsiapanou 36-38 në katin e 1-rë.

Emri i plotë *
E-mail
Mesazh