ТРЕТМАН НА ХРОНИЧНИ НЕВРОЛОШКИ ИНЦИДЕНТИ

Др. Манолис Дермицакис - невролог

Доктор на катедрата за медицина, А.У.Т.
Третман на мигрена во специјализирана клиника

ТРЕТМАН НА ХРОНИЧНИ НЕВРОЛОШКИ ИНЦИДЕНТИ

Во хронични случаи, по првичната дијагноза и во исто време со третманот, даваме поддршка и насоки како на пациентот така и на неговите старатели, со цел самогрижа за пациентот и подобрување на квалитетот на животот за него и за негова помош. неговата околина.

ОСТАНЕТЕ ИНФОРМИРАНИ

– Следете не на социјалните мрежи за први да ги дознаете новостите што ве засегаат –

Оваа веб-локација користи колачиња за да се осигураме дека го имате најдоброто искуство на нашата веб-страница.

Нашата клиника работи наутро-попладне во работните денови САМО со закажување и се наоѓа во Тумпа Солун на Дим. Цијапану 36-38 на 1 кат.

Целосно име *
е-пошта *
Порака